Home
Help
Register
Log in

Search

 
   Active Threads  

You are here: Home > General > General Chat> Forum notification e-mails don't get through firewall (RDNS missing)
 

Pages: 1
General Chat
Forum notification e-mails don't get through firewall (RDNS missing)
Page:1/1 

  Print all messages in this thread  
Poster Message
acl
User



Location:
Belgium
Joined on:
28-Mar-2012 08:38:08
Posted:
54 posts
# Posted on: 02-Sep-2016 13:36:15.  
I noticed that I didn't receive any reply notifications from the forum. Our IT tracked down the issue to our firewall rejecting these mails with the message "RDNS missing". The firewall checks RDNS entries and didn't find one for 213.197.219.229 (the server sending these e-mails).

They added an exception for notused@llblgen.com, but I thought you might want to know.
  Top
Otis
LLBLGen Pro Team



Location:
The Hague, The Netherlands
Joined on:
17-Aug-2003 18:00:36
Posted:
37377 posts
# Posted on: 02-Sep-2016 20:02:08.  
Hmmm. the emails are sent through our ISP (is.nl) which hosts our servers. Strange that the server doesn't have a DNS entry, it indeed fails.

I'll ask them if that's by design and what to do. Thanks for the heads up!


Frans Bouma
LLBLGen Pro / ORM Profiler Lead Developer | Blog | Twitter
 
Top
Otis
LLBLGen Pro Team



Location:
The Hague, The Netherlands
Joined on:
17-Aug-2003 18:00:36
Posted:
37377 posts
# Posted on: 05-Sep-2016 11:49:24.  
The IP address is our own server, and indeed no PTR record is available. We've asked our ISP to add one if possible, but that likely will take a few days, if they're doing that.
Frans Bouma
LLBLGen Pro / ORM Profiler Lead Developer | Blog | Twitter
 
Top
Otis
LLBLGen Pro Team



Location:
The Hague, The Netherlands
Joined on:
17-Aug-2003 18:00:36
Posted:
37377 posts
# Posted on: 05-Sep-2016 12:58:38.  
Should work now

Frans Bouma
LLBLGen Pro / ORM Profiler Lead Developer | Blog | Twitter
 
Top
Pages: 1  


Powered by HnD ©2002-2007 Solutions Design
HnD uses LLBLGen Pro

Version: 2.1.12172008 Final.