Home
Help
Register
Log in

Search

 
   Active Threads  

You are here: Home > LLBLGen Pro > Bugs & Issues> Designer.Custom Setting for SPCall parameter not showing
 

Pages: 1
Bugs & Issues
Designer.Custom Setting for SPCall parameter not showing
Page:1/1 

  Print all messages in this thread  
Poster Message
raist
User



Location:
Madrid, Spain
Joined on:
19-Apr-2010 23:57:10
Posted:
114 posts
# Posted on: 09-May-2014 10:07:37.  
v 4.1 March 12 2014.
One of many settingDefinitions in a custom frameworksettings file. It isn't shown in the designer. Neither is in "Code gen. info" the possibility to choose a Spparameter as "Element" for setting (only the SpCall)
Checked that this file is the one loading. The designer is modified accordingly. All the other settings (no spcallparameter target) shown without a single problem.
Code:
<!-- TypedViewField + SpParameter -->
<settingDefinition name="RelatedField"    description="test"
                canBeEmpty="true" category="My Templates" type="string" targetElement="6144" />

or...

<!-- SpParameter -->
<settingDefinition name="RelatedField"    description="test"
                canBeEmpty="true" category="My Templates" type="string" targetElement="4096" />


By the way... target types for TVFcall and TVF parameters would be welcome.Wink

TIA
  Top
daelmo
Support Team



Location:
Guatemala City
Joined on:
28-Nov-2005 23:35:24
Posted:
8150 posts
# Posted on: 10-May-2014 09:29:46.  
raist wrote:
It isn't shown in the designer. Neither is in "Code gen. info" the possibility to choose a Spparameter as "Element" for setting (only the SpCall)

Hi Jose. Yes you are right. We will investigate this...


David Elizondo
LLBLGen'ing (articles and code snippets) | linkedin | twitter
 
Top
Otis
LLBLGen Pro Team



Location:
The Hague, The Netherlands
Joined on:
17-Aug-2003 18:00:36
Posted:
38092 posts
# Posted on: 10-May-2014 11:00:49.  
There's indeed no parameter setting element, as there's little to do with a parameter in the generated code. That is... with what we ship. It's indeed a bit limiting... we'll add it in v4.2.

TvfCall is 128, TvfCallParameter is 16384. This has been the case in v4.1, as documented: http://www.llblgen.com/documentation/4.1/SDK/hh_goto.htm#definingcustomsettings.htm

So I think you mean something else?
Frans Bouma
LLBLGen Pro / ORM Profiler Lead Developer | Blog | Twitter
 
Top
raist
User



Location:
Madrid, Spain
Joined on:
19-Apr-2010 23:57:10
Posted:
114 posts
# Posted on: 12-May-2014 09:07:29.  
Upps. No, that's all I wish! I checked an old version of the SDK docs, sorry.
<I curse you, Google>.

BTW, Checked that there is no parameter setting element for TvfParameter in the designer, either.

Thanks.


  Top
Otis
LLBLGen Pro Team



Location:
The Hague, The Netherlands
Joined on:
17-Aug-2003 18:00:36
Posted:
38092 posts
# Posted on: 13-May-2014 10:20:54.  
raist wrote:
Upps. No, that's all I wish! I checked an old version of the SDK docs, sorry.
<I curse you, Google>.

BTW, Checked that there is no parameter setting element for TvfParameter in the designer, either.

Thanks.

Yeah, the parameters are not used otherwise than as input arguments to a method, so specifying attributes for example has no effect.

We'll enable it for v4.2 (settings only, not attributes).
Frans Bouma
LLBLGen Pro / ORM Profiler Lead Developer | Blog | Twitter
 
Top
Pages: 1  


Powered by HnD ©2002-2007 Solutions Design
HnD uses LLBLGen Pro

Version: 2.1.12172008 Final.