Home
Help
Register
Log in

Search

 
   Active Threads  

You are here: Home > LLBLGen Pro > Bugs & Issues> LLBLGen v2.6 Self-Servicing Mapped Fields
 

Pages: 1
Bugs & Issues
LLBLGen v2.6 Self-Servicing Mapped Fields
Page:1/1 

  Print all messages in this thread  
Poster Message
mshe
User



Location:
Markham, Canada
Joined on:
02-Feb-2006 23:31:34
Posted:
167 posts
# Posted on: 04-Jan-2011 20:38:37.  
Hi All,

I have multiple inherited entities that have a field mapped on a relation:

Parent Table (PK - MyID)
Child 1 -----> Mapped Table (PK - MyID)
Child 2    -|
Child 3

Both Child 1 and Child 2 are linked to the Mapped table. The PK among the Parent Table = Child 1's PK = Mapped Table.

I am using per table inheritance.

LLBLGen seems to generate the relationship fine, but when I try to assign a value to the mapped entity, nothing happens. SetValue just seems to return without setting the underlying property values.

I even tried using MyObject.MappedObject.SetNewFieldValue and it does not work (function returns true, but property is not set).

The generated SQL also reflects the fact no values were assigned.

Code:


            MyObject.Recordid = Record.ID.ToString
            MyObject.Clientid = 1
            MyObject.Serverid = 2
            MyObject.Entrydate = Record.RecordTime
            MyObject.Type = "MyTest"

            With MyObject.MappedObject
                .Id = 12345 'This does not work
                .Identifer = "Hello World" 'This does not work
            End With




Any ideas?

I'm running the latest runtimes for v2.6. Oracle 10g database.

Thanks.
  Top
MTrinder
User



Location:
London by day, Milton Keynes by night.
Joined on:
08-Oct-2008 17:55:47
Posted:
1461 posts
# Posted on: 04-Jan-2011 21:27:00.  
I'm not sure I entirely understand your schema - what is "Mapped Table" - is this the table that contains the sub-type entities...?

Matt


  Top
mshe
User



Location:
Markham, Canada
Joined on:
02-Feb-2006 23:31:34
Posted:
167 posts
# Posted on: 06-Jan-2011 05:25:06.  
MTrinder wrote:
I'm not sure I entirely understand your schema - what is "Mapped Table" - is this the table that contains the sub-type entities...?

Matt



Turns out it was a database schema error - chicken and egg scenario, I think this caused some issues with the designer?

Anyhow, I redid the database schema to work around the issue.
  Top
daelmo
Support Team



Location:
Guatemala City
Joined on:
28-Nov-2005 23:35:24
Posted:
8088 posts
# Posted on: 06-Jan-2011 06:28:09.  
I don't see any obvious reason, unless you can reproduce it again step by step. Fortunately you solved it Wink

David Elizondo
LLBLGen'ing (articles and code snippets) | linkedin | twitter
 
Top
Pages: 1  


Powered by HnD ©2002-2007 Solutions Design
HnD uses LLBLGen Pro

Version: 2.1.12172008 Final.