Home
Help
Register
Log in

Search

 
   Active Threads  

You are here: Home > LLBLGen Pro > Bugs & Issues> GIU Custom property bug
 

Pages: 1
Bugs & Issues
GIU Custom property bug
Page:1/1 

  Print all messages in this thread  
Poster Message
Stoop
User



Location:
Reno, Nevada
Joined on:
28-Feb-2004 12:01:28
Posted:
66 posts
# Posted on: 12-Aug-2004 16:39:57.  
Hi

I just noticed something you may or may not be aware of. In the custom properties tab of a given entitiy, (assuming you have added a custom property already) if you hightlight the custom property and hit the "delete" button you get a message saying "You have selected 1 row for deletion...". If you choose "yes", the custom property row disappears so it seems to have been deleted. However, it hasn't. If you close & reopen the entity in the designer it is still there. The only way to remove it is by the "Remove selected" button in the lower right hand corner.

Maybe what I'm describing is not a bug per-say, but it can be very misleading to a user that likes to use standard keyboard strokes to accomplish things...

Steve
  Top
Otis
LLBLGen Pro Team



Location:
The Hague, The Netherlands
Joined on:
17-Aug-2003 18:00:36
Posted:
37378 posts
# Posted on: 12-Aug-2004 16:51:33.  
I wasn't aware the delete keyboard button was active in that grid. So the delete keyboard button removes the row, but not the property indeed. I'll try to fix that.

Frans Bouma
LLBLGen Pro / ORM Profiler Lead Developer | Blog | Twitter
 
Top
Otis
LLBLGen Pro Team



Location:
The Hague, The Netherlands
Joined on:
17-Aug-2003 18:00:36
Posted:
37378 posts
# Posted on: 20-Aug-2004 19:14:40.  
A fix for this is now available (new designer assemblies, in upgrade section)
Frans Bouma
LLBLGen Pro / ORM Profiler Lead Developer | Blog | Twitter
 
Top
Pages: 1  


Powered by HnD ©2002-2007 Solutions Design
HnD uses LLBLGen Pro

Version: 2.1.12172008 Final.